City Nights

January 05, 2014  •  1 Comment

TønsbergTønsberg

Godt Nyttår! Fotosiden er oppdatert med en ny kategori: City Nights. Var i Tønsberg i går kveld og tok noen nattbilder. Med blikkstille vann kan det bli flott selv om snøen ikke er tilstede i år. Har også lagt ved noen bilder fra Krakow fra tidlig i desember 2013.

Flere nattlige bybilder kommer etterhvert. Klikk her for resten av galleriet.

Mariakirken, KrakowMariakirken, Krakow


Comments

gullsmed1(non-registered)
Wedding rings nettside to share with each other may be something you do together - to pick out alternatives that both you and kjærlesten love- This is especially important if you are looking for a wedding ring alone, as it will give you plenty of time to look through all the options you have available.
No comments posted.
Loading...